AĞRI / PATNOS - Nadir Bayar Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılını coşkuyla kutladık.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Mart Ayı "Mesnevi'den Hikayeler" etkinliği kapsamında pano çalışması ve sınıflarda etkinlik çalışmaları yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münesabetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi.

Mrt

1-7 Mart "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuza ismi verilen Patnos Milli Eğitim eski müdürü rahmetli Nadir BAYAR'ı anma etkinliği kapsamında; okulumuzda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Nadir BAYAR'ın hayatını anlatan sunum gerçekletirildi. Ardından sınıflarımızda Nadir BAYAR ile ilgili sinevizyon gösterileri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Kapsamında Şubat Ayı etkinlikleri düzenlendi.

Ara

"Bir Çayınızı İçeriz" Projesi kapsamında öğretmenlerimiz tarafından veli ve öğrenci evlerine ziyaret gerçekleştirildi.

Ara

Ağrı 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri "112 Acil Merkezinin Bilinirliği ve Farkınalığı" için okulumuzda 5. sınıflara  seminer düzenledi.

Kas

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu gösteri ve etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma" Etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlerimiz tarafından günün anlam ve önemine uygun program düzenlendi.

Kas

Kadına şiddet insanlık suçudur.