AĞRI / PATNOS - Nadir Bayar Ortaokulu

Nadir Bayar Ortaokulu

SÜTLÜPINAR MAHALLESİ 1579. SOK PATNOS AĞRI
Vizyon
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
İçimizdeki potansiyeli açığa çıkartmak ve geliştirmek Biz; NADİR BAYAR ORTAOKULU’nun, öğrencilerin, çalışanların, velilerin ve toplumun içinde, yetenekler, kaynaklar ve birikim olduğuna inanıyoruz. Görevimiz; bu potansiyelin açığa çıkması için uygun eğitim ve öğrenme ortamı sunmak, ortaya çıkan bu potansiyeli kullanıma dönüştürerek gelişmesine hizmet etmek ve bireyin yetkinliklerini kullanma sorumluluğunu almasını sağlamaktır.
"ÖĞRETMEN CANDIR" TURNUVASI 2.´LİĞİ SATRANÇ TURNUVASI 1.2LİĞİ
SERVİS, TAKSİ VEYA YÜRÜYEREK(40 DAKİKA) ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
SÜTLÜPINAR MAHALLESİ 1079. SOK PATNOS AĞRI
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDE OLUP İL MERKEZE 75 KM DİR.
FUTBOL TURNUVALARI - VOLEYBOL TURNUVALARI
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI